Snel naar
Inhoud

Meat & Meals

Meat&Meals - even opwarmen en aan tafel!

In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in drie stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.

Dagverse en heerlijke maaltijden

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij, en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

  

Gemakkelijke maaltijd in drie stappen

Meat & Meals maaltijden bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In drie gemakkelijke stappen kiest u een portiegrootte, een thema (Hollands, Italiaans of Oosters) en combineert u de bijbehorende gerechten. Wilt u extra genieten van bijzondere ingrediënten? Dan hebben wij tevens een assortiment ‘Deluxe maaltijden’ in onze toonbank.

Bekijk alvast onze menukaart van Meat&Meals of kom naar de winkel voor een gevarieerde en diverse keuze aan heerlijke verse maaltijden!